SPONSORformulier

Met het verzenden van dit formulier verklaart u zich akkoord dat uw persoonsgegevens door de vzw ESVO gebruikt mogen worden om u te contacteren. 
Indien u na het verzenden van dit formulier uw gegevens als nog wenst te verwijderen uit de bestanden van de vzw dient u hiervoor een mail te verzenden naar het mailadres ruud_vermaelen@hotmail.com

Contact & Ligging

Terrein veld voetbal:

Oorderseweg 83
2180 Ekeren (Antwerpen)

 

 

Terrein zaal voetbal:

Den Geer 21
2180 Ekeren (Antwerpen)

 

Opgelet: 

Wegens plaatsgebrek op de parking van zwembad De Schinde is het niet altijd even makkelijk om een parkeerplaats in de buurt van het terrein te vinden.

Rij zeker NIET met je auto in het park want dat is niet toegestaan. We hebben weet van politiecontroles in het weekend, met de nodige boetes als gevolg. Wij kunnen alleen maar aanraden om een parkeerplaats te zoeken in de nabije straten (Oorderseweg, Kattenberg, Groot Hagelkruis,...) of achter de kerk van Ekeren.

Wij weten dat er een gigantisch parkeerprobleem is aan ons terrein, maar er zijn helaas geen andere alternatieven. We kunnen onze spelers, tegenstrevers en scheidsrechters dus enkel maar aanraden om in de straten rondom De Schinde een parkingplaats te zoeken als de parking aan het zwembad volzet is.