verslag ZVC ESVO - ZVC Zenit utopia 5 - 2 

 

''Sterke thuisreputatie'

 

Na elf speeldagen telt ESVO met zestien punten al een puntje meer dan na heel het vorige seizoen en mogen we toch stellen dat een dertienpuntenkloof met de enige zakker van de reeks niet meer gedicht zal kunnen worden op negen speeldagen. 

Het was tegen die rode lantaarn dat we een belangrijke 5-2-overwinning boekten. De faire bezoekers (drie punten arm) konden dit seizoen nog niet winnen maar hielden ons in de openingswedstrijd van het seizoen wel op een 2-2-gelijkspel. Het zou overigens typisch zijn dat wij de eerste ploeg zouden zijn die er van zouden verliezen. Zo ver is het dus niet gekomen met dank aan een prima teamprestatie waarbij elk zijn steentje heeft bijgedragen. Overigens stond er met Mike een debutant op het zaalveld: hij kende niemand van ons en omgekeerd -een transfer op voorspraak van het bestuur-. Hij mag terugblikken op een geslaagd debuut. Nog opvallend: in het eigen Venneke pakken we een mooie 12 op 15. 

Over veertien dagen hopen we de reeks van W-V-W-V-W-V-W te doorbreken met een vijfde thuisoverwinning op rij tegen een rechtstreekse concurrent voor de zesde plaats.Kern: Dries, Roel, Mike, Laurens, Dimi, Michiel en Koen.Doelpunten: 3x Michiel, Laurens en Dimi