verslag ZVC ESVO - zvc Buffels 3 - 7 

 

Doelpunten: Koen, Eyup en Jan

 

Verslag

Geen tweede thuiszege op rij en bijhorende zes op zes voor ESVO na een pittige wedstrijd tegen zvc Buffels. De bezoekers etaleerden net iets meer technisch vermogen en verlieten 't Venneke met de drie punten op zak na een weliswaar overdreven 3-7-overwinning. Een met een groot hart strijdend ESVO had zeker enkele doelpunten meer verdiend.
Bij ESVO ontbraken Dennis en Wim wegens ziekte en was ook doelman Dries onbeschikbaar. Dimi nam daarom plaats onder de lat.

Dat deed me de kern eens overlopen:
Dimi kende enkel Davy, die ondertussen enkele jaren gestopt is. Wim is gekomen door Michiel, maar ook die heeft de club (tijdelijk?) verlaten. Eyup kwam via Dennis, maar die heeft o.a. wegens ziekte nog niet gespeeld dit seizoen. Laurens is gekomen via Willem-Stijn-Mathias. De eerste twee zijn ook gestopt en Mathias is dit seizoen wegens opleidingen nog niet in actie gekomen. Koen is ook als vage kennis bij ons beland en ouderdomsdeken Jan (bijna dubbel-20) besloot nog niet op zaalvoetbalpensioen te gaan na het opdoeken van zijn vorige zaalvoetbalploeg. Hem kende ik nog van voetbalpartijtjes toen we nog helft-20 waren in Hof De Bist of het park van Brasschaat.
Dit om maar te zeggen dat we met een zootje ongeregeld zitten met mensen die elkaar buiten het lesuurtje zaalvoetbal weinig tot niet zien. Gelukkig is het zootje ongeregeld wél een ploeg, getuige de niet-aflatende mentaliteit van vandaag. Dus bij deze, mannen, merci voor jullie engagement, 'ik ben blij dat gij in mijn team zit'. We worden er niet jonger op, geniet er van. Op naar de volgende!

Kern: Dimi, Roel, Eyup, Koen, Jan en Laurens