verslag zvc perron noord - ZVC esvo     14 - 1

'Pandoering bij de leider'

 

De vele onbeschikbaren maakten dat we met slechts vijf man naar de leider in het klassement trokken, waarvan Laurens eigenlijk maar half fit was.

In de minuscule zaal van het Atheneum in Brasschaat (vergeleken met deze zaal is Mariënborgh zo groot als het Sportpaleis) was er ons geen tijd gegund om te wennen aan de beperkte afmetingen en stonden er na drie schoten op doel al drie streepjes achter de naam van de thuisploeg. Stiftballetje tussendoor en bingo. Alle verdedigende en in blok spelende intenties konden meteen de vuilbak in. Meer goals langs onze zijde had gekund, maar de thuisdoelman pakte een paar onmogelijke ballen. Net als op speeldag 4 was het een kwestie van de incasseren en hopelijk de volgende wedstrijd terug recht te krabbelen. Koen, Eyup en Laurens waren na de wedstrijd één hoopje ellende: van een gezwollen enkel, tot een gekneusde pols en een geblokkeerde rug. Respect voor hun wedstrijd en aanwezigheid!

 

Ondertussen bereikte ons het schrikwekkende bericht van Eyup dat hij betrokken was bij een zwaar verkeersongeval. De tegenpartij (positief getest op alcohol en onder invloed van verdovende middelen) is met hoge snelheid achteraan op zijn wagen ingereden. De foto's van het wrak tonen dat hij een goede engelbewaarder heeft. Ik citeer Eyup: '8 gebroken ribben, l2 en 4 gebroken, sleutelbeen en schouderbladen zwaar gekneusd, klaplong en nog een paar zaken'. We wensen hem alvast een volledig herstel toe!