verslag zvc patro hoevenen - ZVC esvo  0 - 6 

 

Woe 20/10/21
Patro Hoevenen C - ESVO A
Uitslag: 0-6
3x Roel, 1x Mathias, 1x Laurens, 1x Wim

 

ESVO trok op de vijfde speeldag naar de puntenloze rode lantaarn. Amper vijf doelpunten gemaakt en 41 tegen in vier wedstrijden. Hoog van de toren blazen deden we echter niet want we telden amper drie punten meer.
Terwijl de bezoekers maar bleven binnenstromen -ze zouden met tien zijn!- beperkte onze kern zich tot zes, met Mathias die voor het eerst in actie kwam.

Kwantiteit betekent niet kwaliteit want we hadden de zaken aardig onder controle. Bij de rust stond het 0-2; na de rust werd die uitgebouwd tot 0-6, met allemaal mooi gevormde doelpunten. Het enige 'minpuntje' van de avond was de efficiëntie: dubbele cijfers hadden er zeker ingezeten met een hoeveelheid onbegrijpelijke missers die even groot was als het aantal gemaakte doelpunten. Aan de andere kant is een clean sheet een zeldzaamheid in de zaal. Daar zorgde Dries persoonlijk voor met enkele schitterende reddingen. Zo kon iedereen vroeg (eindelijk eens geen wedstrijd om 22u, wel om 20u) en met een voldaan gevoel terug naar huis. In de stand haken we ons wagonnetje aan bij de middenmoot.