verslag ZVC ESVO - ZVC straight outta deurne  2 - 7

''Nul op negen maar met opgeheven hoofd'

Esvo kon niet stunten tegen de leider. In tegenstelling tot de 11-1-nederlaag in de heenronde lieten we ons nu niet meteen naar de slachtbank leiden; toen was het al 6-0 bij de rust. Er stond een degelijke organisatie en al voetballend naar onze mogelijkheden zochten we naar kansen. Er mag gezegd worden dat de leider geen druk zette en niet op z'n sterkst moest presteren om ons opzij te zetten, maar dat wil niet zeggen dat onze prestatie niet gezien mocht worden. We kwamen goed weg met enkele ballen tegen het doelhout, maar na de 0-1 kwamen we via een hoekschop toch op 1-1 via Jan die na anderhalf jaar blessureleed aan het begin staat van een nieuwe herfst in zijn carrière. Michiel liet zelfs de voorsprong liggen alleen voor de doelman. Eén onnodig moeilijke bal werd nadien genadeloos afgestraft en een razendsnelle counter luttele seconden voor het verstrijken van de eerste periode zorgde voor een zure 1-3-achterstand. "Dan weet je dat het moeilijk wordt." Dat het toch niet helemaal liep zoals gepland bij de leider bleek uit de onderlinge irritaties bij het begin van de tweede helft. Op de counter en ook wel door de individuele klasse om een één-tegen-éénsituatie uit te spelen liepen ze wel uit tot 1-5. We milderden tot 2-5, verschenen tot twee keer toe nog alleen voor de bezoekende doelman, maar moesten uiteindelijk nog een 2-7-eindstand toestaan.

Doelpunten: Jan en Koen